Trainingen1. Leefstijlbegeleiding voor ouders die zichzelf en hun kinderen het beste gunnen..

Elke 2 maanden in kleine groepjes een les voor de totaalprijs van Ä 60,00 per persoon op basis van voldoende aanmeldingen


Inhoud training 5 lessen (elke les duurt 1,5 uur) :

- Les 1 en 2 voeding: waar moet je op letten, wat is belangrijk om te weten?

- Les 3 emoties/gemoedstoestanden en welbevinden: patronen en overtuigingen, temperament en zelfbeeld en hoe
     kunnen bloesemremedies helpen?

- Les 4 kinderen, voeding en gedragsproblemen: mogelijkheden voor ondersteuning lichamelijk en
      mentaal/emotioneel op een natuurlijke manier (complementaire zorg)

- Les 5 kruiden/specerijen en etherische oliŽn: hoe waardevol is het gebruik hiervan en wat is er allemaal mogelijk
      hiermee ook bijvoorbeeld in de schoolklas

- Les 6 (optioneel): wat is zuiver drinkwater, bewustwording en boeken (kennis is noodzakelijk voor
      gedragsverandering), geloof en vertrouwen, zelfzorg, Gezondheidsverzekering (www.gezondheidscooperatief.nl)


Start: vanaf april 2018 bij voldoende aanmeldingen (geen lessen tijdens schoolvakanties)

Herken jij jezelf, voel je je aangesproken door mijn weg naar bewustwording, zelfvertrouwen en gezond ouderschap? Dan ben je van harte welkom in de training.

Je kunt je aanmelden via: smj.verheijen@onsmail.nl ook voor het opvragen van lestijden en algemene voorwaarden.

Laat me weten of jij jouw huiskamer of een andere geschikte ruimte gratis wilt aanbieden voor je eigen groepje(s) van 6 personen. Rouleren is ook mogelijk.


www.gezondheidsbegeleidingsuzanne.nl


2. Van ziekte en zorg vragen
naar gedrag veranderen en gezondheid en welzijn bevorderen!

Leefstijlbegeleiding. Bij u in de buurt!

Elke 2 maanden in kleine groepjes een les voor de totaalprijs van Ä 50,00 per persoon op basis van voldoende aanmeldingen


Inhoud training 4 lessen (elke les duurt 1,5 uur) :

- Les 1 en 2 voeding: waar moet je op letten, wat is belangrijk om te weten?

- Les 3 emoties/gemoedstoestanden en welbevinden: patronen en overtuigingen, temperament en zelfbeeld en hoe
      kunnen bloesemremedies helpen?

- Les 4 kruiden/specerijen en etherische oliŽn: hoe waardevol is het gebruik hiervan en wat is er allemaal mogelijk
      hiermee


Start: vanaf april 2018 bij voldoende aanmeldingen (geen lessen tijdens schoolvakanties)

U kunt zich aanmelden via: smj.verheijen@onsmail.nl ook voor het opvragen van lestijden en algemene voorwaarden.

Interesse? Meld u aan en laat me weten of u uw huiskamer of andere geschikte ruimte gratis wilt aanbieden voor uw eigen groepje(s) van 6 personen. Rouleren is ook mogelijk.


www.gezondheidsbegeleidingsuzanne.nl


Touch for Health (Kinesiologie)

Touch for Health is de basis van de Kinesiologie en is een methode die zijn oorsprong vindt in de chiropractie. Touch for Health bestaat uit een combinatie van westerse en oosterse behandelmethoden die spier- en energieversterkend werkt.

Door middel van eenvoudige manuele spiertesten, kunnen spierzwaktes en energieblokkades worden opgespoord en via simpele technieken worden gecorrigeerd. Denk aan de radio waar je de juiste frequentie moet zoeken om een zuivere ontvangst te vinden. Een klacht is een verstorende frequentie of trilling en doel is om een match te vinden die balans brengt in de trilling en daardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert.

De spiertesten zijn ook zeer geschikt om te onderzoeken aan welke bloesemremedie men op dat moment behoefte heeft om de emotionele balans te herstellen. Zwakke spiertesten geven informatie over de emotionele gesteldheid van de testpersoon.


Bloesemremedies

Bloesem remedies is een steeds groeiende geneeswijze, die met zijn werking begint op het geestelijke en emotionele niveau. Oorspronkelijk ontdekt door Dr. E. Bach heeft dit systeem zich de laatste decennia ontwikkeld tot een wereldwijde methode om onze moeilijkheden en ziekten op te lossen.
Ziekten en moeilijkheden die ons proberen aan te geven dat wij van onze innerlijke, unieke weg zijn afgeraakt. Dat we niet meer de juiste natuurlijke wetten kunnen toepassen en vaak niet meer kunnen luisteren naar onze innerlijke natuur. De bloesem remedies helpen ons om de juiste weg weer te vinden, niet alleen door het versterken van onze intuÔtieve krachten, maar ook door bet bevorderen en versterken van onze Ďpositieve' kwaliteiten.

Bij bet gebruiken van bloesem remedies gaat iemand duidelijker in contact komen met zijn of haar eigen gevoel en intuÔtie, zodat de persoon zelf inzicht krijgt hoe hij of zij de verstoorde emoties weer in balans kan brengen. Wanneer men bijvoorbeeld een angst heeft is dit niet een angst, maar het ontbreken van moed. Leeft men bijvoorbeeld onder een voortdurende angst dan zal dit de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Wanneer men het deel moed weer heeft eigen gemaakt, ontstaat er een evenwicht zodat de spanning en/of ziekte zijn greep kan loslaten en het lichaam zelf op een natuurlijke wijze aan het herstel kan gaan beginnen.

Bloesemremedies zijn gemaakt van de levensenergie van bloemen en planten. Deze energie is op een bijzondere manier opgevangen en verwerkt in een vloeibaar preparaat. Men kan bloesemremedies inwendig en uitwendig gebruiken.

Bloesemremedies werken niet als chemisch medicijn, buiten je eigen wil om, maar het unieke van de remedies is, dat ze je bij de hand nemen, je inzichten geven en je nieuwe stappen laten zetten, met jouw eigen keuzes op het moment dat je er aan toe bent.

De remedies van Gezondheidsbegeleiding Suzanne bevatten een nieuwe trilling en hebben daardoor een hoge werking.