Wat doe ik


Natuurlijke gezondheidszorg en zelfredzaamheid

Preventief en complementair• Voorlichting, Training Leefstijlvaardigheden (huiskamerbijeenkomsten) Advies en Begeleiding persoonlijk aan huis:

   - voeding en kruiden, natuurlijk en eenvoudig

   - emotionele ondersteuning met bloesemremedies en/of thema remedies
      Mijn Thema Remedies bevatten een nieuwe trilling en hebben een hoge werking

   - hoog gevoeligheid en alleen geboren (verloren) tweelinghelft is mijn specialisatie

• Het Gezonde (Kook)Boek: (kook)boeken, informatie en bewustwordingWat kan men doen aan preventie binnen de natuurlijke gezondheidszorg?


Ten eerste is het belangrijk om jezelf beter te leren kennen. Door je eigen temperament te kennen (dit is aangeboren, karakter is aangeleerd), kun je rekening leren houden met voeding maar ook inzicht krijgen in je pluspunten en je minpunten. Hier kun je je voordeel mee doen in het dagelijkse leven.

Ten tweede is het van groot belang dat je leert om van jezelf te houden. Wanneer jij van jezelf houdt en belangrijk bent, pas dan kun je werkelijke liefde geven. Niet omdat het moet, uit angst of omdat je dit geleerd hebt, maar omdat je dit fijn vindt vanuit liefde voor jezelf. Bloesemremedies helpen je hierbij.

Ten derde is het zo dat als je van jezelf houdt, je het belangrijk vindt om goed voor jezelf te zorgen. Dit doe je door aandacht te schenken aan wat je eet en drinkt en hier op een verantwoorde manier mee om te gaan zodat je lichaam zo min mogelijk onnodig wordt belast en zoveel mogelijk aanspraak kan maken op het zelf genezende vermogen.


“Ik vind het fijn om mensen gezondheidsvaardigheden bij te brengen waardoor ze zichzelf beter leren kennen en begrijpen.”


NIET WETEN HOE JE MOET LEVEN?

WAAR HEB JE LAST VAN?

WAT HEB JE NODIG?


HOE KAN DE NATUUR JE HIERBIJ HELPEN?


IK KAN JE HELPEN je eigen natuur terug te vinden!